Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:17 | 21 Ιουνίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πληροφορίες  > Εκδηλώσεις

''ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016''

δημοσίευση στις 13/04/2016 22:59
''ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016''

έρχεται το 2ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Συνέδριο «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016»

Στην πρώτη μεγάλη άσκηση ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας, θα συμμετάσχει ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΠΑΙΑΝΙΑΣ, με συμμετοχή και της μετεωρολογικής ομάδας του Xalazi.gr

Το 2ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Συνέδριο «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016» συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής με την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.), με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αιγάλεω. Το θέμα του συνεδρίου είναι «Αντιμετώπιση Καταστροφών από Σεισμό» και θα διεξαχθεί από τις 02 έως τις 05 Ιουνίου 2016 στο Δήμο Αιγάλεω Αττικής. Είναι η δεύτερη φορά που διεξάγεται ένα τέτοιο συνέδριο στην Ελλάδα με τη συμμετοχή εθελοντικών – διασωστικών ομάδων από το εξωτερικό.

Σκοπός του τετραήμερου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Συνεδρίου, είναι να φέρει σε επαφή τους εθελοντές από όλο τον κόσμο, ώστε να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και άρτια εκπαίδευση προκειμένου να αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά σε πραγματικές συνθήκες, καθώς και να ενισχύσει τη συνεργασία και τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων.

egelados

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΠΑΙΑΝΙΑΣ και η μετεωρολογική ομάδα του Xalazi.gr, με αφορμή την παραπάνω άσκηση, ξεκινά κύκλο ενημέρωσης του κοινού από 18 Απριλίου έως 29 Μαΐου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα σωστής αντιμετώπισης του σεισμού, ενώ θα παρουσιαστούν και όλες οι νέες μέθοδοι προβλέψεις και παρακολούθησης της σεισμικής δραστηριότητας σε Εθνικό και Διεθνές Επίπεδο.

Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις ενημερώσεις αυτές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο μετεωρολογικό μας κέντρο, μπορούν να απευθύνονται στην ομάδα μας, είτε ερχόμενοι στα γραφεία μας Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 21:00 το απόγευμα, Λεονταρίου 80 Κάντζα Παλλήνης, ή τηλεφωνικά στο 2114091746 τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να παρευρεθούν στο τετραήμερο συνέδριο, μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα μας, είτε ερχόμενοι στα γραφεία μας Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 21:00 το απόγευμα, Λεονταρίου 80 Κάντζα Παλλήνης, ή τηλεφωνικά στο 2114091746 τις ίδιες ημέρες και ώρες, ή στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω, ώστε να δώθούν όλες τις λεπτομέρειες για το πως μπορούν να παρευρεθούν στην παραπάνω εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 02 έως τις 05 Ιουνίου 2016 στο Δήμο Αιγάλεω Αττικής.

Με εκτίμηση

Πολυχρόνης Κώστας
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΠΑΙΑΝΙΑΣ


Διαβάστε επίσης