Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

02:54 | 21 Απριλίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Περιβάλλον  > Φύση

Μυστηριώδης φωτεινή λάμψη στον ουρανό!

δημοσίευση στις 01/12/2016 19:35
Μυστηριώδης φωτεινή λάμψη στον ουρανό!

Το ανεξήγητο φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί με συμβατικά μέσα

Πολλά συμβαίνουν γύρω μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται ότι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές, ακατανόητες από κοινούς ανθρώπους. Κάτι δεν πάει καλά. Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε. Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά. Πιστεύουμε ότι μας αφορούν όλους και ότι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

mistirio

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας. Ένα βίντεο που λήφθηκε στην Αριζόνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει γίνει viral στο Facebook τις τελευταίες ημέρες Το βίντεο απεικονίζει μια φωτεινή μπλε λάμψη που φαίνεται να συνδέεται με κάτι άγνωστο. Οι άνθρωποι στα σχόλια τους είναι σαφώς τρομοκρατημένοι.

Το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί με συμβατικά μέσα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μία αστραπή, ή ένα είδος κεραυνού που ποτέ δεν έχει τεκμηριωθεί στο παρελθόν. Οι «σχηματισμοί πάνω από το σύννεφο» είναι επίσης αρκετά περίεργοι.

Φυσικά δεν υπήρξε καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ για το περιστατικό. Μία από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες θεωρίες συνωμοσίας περιστρέφεται γύρω από το περίφημο Project Blue Beam και τις παγκόσμιες αλλαγές που θα επιφέρει. Δείτε το βίντεο κανοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ