Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

03:06 | 21 Απριλίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Διεθνής

Οι παγωμένοι δρόμοι στις ΗΠΑ προκαλούν θανατηφόρα τροχαία

δημοσίευση στις 18/12/2016 20:34
Οι παγωμένοι δρόμοι στις ΗΠΑ προκαλούν θανατηφόρα τροχαία

Τρομακτικό βίντεο από την ανατίναξη βυτιοφόρου γεμάτο με καύσιμα 

Έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ σε τροχαία δυστυχήματα που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, σε δρόμους που έχουν μετατραπεί σε «παγοδρόμια» εξαιτίας του χιονιού και του παγωμένου αέρα. Στη Βαλτιμόρη, σημειώθηκε καραμπόλα 55 οχημάτων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν 15.

Οι οδηγοί των οχημάτων παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται ένα φορτηγό που μεταφέρει καύσιμα να γλιστράει, να ανατρέπεται και να τυλίγεται στις φλόγες. «Τι συμβαίνει;» ακούγεται να λέει ένας άνδρας βλέποντας τις φλόγες και τα σύννεφα του μαύρου καπνού.

«Αυτό είναι το χειρότερο τροχαίο που έχουμε δει», πρόσθεσε. Ασθενοφόρα και διασώστες μετέβησαν στην περιοχή, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και συμβουλεύοντας τους επιβάτες των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων να παραμείνουν ψύχραιμοι και ζεστοί μέσα στα αυτοκίνητά τους. Στη βόρεια Βιρτζίνια, οι αρχές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 40 τροχαία ατυχήματα, πολλά από τα οποία ήταν επίσης καραμπόλες.

Πηγή: CNN