Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

07:20 | 08 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!

δημοσίευση στις 07/07/2022 11:39
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!

Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα Σε όλη Τη Χώρα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!

Σημαντική κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα μας από την Παρασκευή 08 Ιουλίου με πολύ έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα! Η κακοκαιρία μάλιστα, φαίνεται να διατηρείται κατ περιόδους, έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας! Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι πολύ ισχυρές καταιγίδες, οι ενισχυμένοι άνεμοι και η πολύ αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά 15 βαθμούς, σε σχέση με τις σημερινές τιμές!

Αιτία γι' αυτή την εξέλιξη, είναι η μετατόπιση ψυχρού αέρα από τα βόρεια τμήματα της Ευρώπης προς την περιοχή μας, όπου αυτός καθώς θα αλληλεπιδράσει με τον θερμότερο που ήδη υπάρχει στη γειτονιά μας, θα σχηματίσει μια οργανωμένη διαταραχή με τη μορφή ψυχρής λίμνης, προκαλώντας με τη σειρά της έντονη κακοκαιρία, ικανή να δημιουργήσει πολλά και σημαντικά προβλήματα στην Βόρεια, Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία η χώρα μας θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτής της κακοκαιρίας το διήμερο Παρασκευή - Σάββατο. Τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας θα δεχτούν τον μεγαλύτερο όγκο βροχών - καταιγίδων όπου δεν αποκλείεται να δούμε χαλαζοπτώσεις, πλημμυρικά φαινόμενα, ανεμοστρόβιλους - υδροστρόβιλους αλλά και έντονους κεραυνούς!

Νεότερες πληροφορίες για τον καιρό, αλλά και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες εκπομπές, μπορείτε να βλέπετε στο Xalazi Tv, στο κανάλι μας στο YouTube, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης