Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

07:17 | 25 Ιουνίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τρίτη 08 Ιανουαρίου

δημοσίευση στις 08/01/2019 07:48
Ο καιρός την Τρίτη 08 Ιανουαρίου

σταδιακή υποχώρηση του κύματος χιονοπτώσεων...

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο Βόρειο Αιγαίο, αναμένεται αρχικά, γενικά καλός καιρός. Στην Ανατολική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, αναμένεται να συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις στη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια, την Αττική, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακά πάντως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί, με εξαίρεση το Νότιο - Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα, το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Παγετός θα επικρατήσει στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -18 έως -5 βαθμούς, στα κεντρικά από -7 έως 4 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -5 έως 5 βαθμούς και στα νησιά από 4 έως 7 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Τρίτη αναμένονται χιονοπτώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 1 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Τρίτη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις που προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Παγετός θα επικρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 0 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 08.01.19 ώρα 07:30


Διαβάστε επίσης